Magömlés merevedés nélkül?

Ha merevedési gondjai vannak, de mégis szeretne orgazmust és ejakulációt elérni, ismertetünk néhány módszert és a férfiak tapasztalatait.

Magömlés merevedés nélkül

A merevedés nélküli orgazmus leginkább a partnernőket szomorítja el. Így a szexet egyszerűen nem tudják élvezni

A férfiaknál előforduló merevedés nélküli orgazmus egy olyan probléma, amiről nem írnak túl sokat. Viszont létezik és beszélni kell róla. Ha a gerincét érte baleset, cukorbetegséget állapítottak meg Önnél vagy egyfolytában depresszió elleni gyógyszereket kell szednie, létezik olyan önkielégítési technika és különféle masszázsok elsajátítása, amelyekkel orgazmust lehet elérni. Amennyiben lehetséges, kérje gyógyszeres kezelése módosítását.

TIPP: ITT tanulhatja meg a megfelelő önkielégítés nagyszerű módszereit.

vágy ugyanis mindig megmarad, még ha a merevedés hiányzik is. De ha Önnek nem áll fel, be kell fogni a kezeket és az orális szexet vagy az erotikus segédeszközöket. Kölcsönösen kielégíteni egymást csak így lehet. Ezek a panaszok megjelenhetnek a természetes öregedés során, nagy stressz esetén vagy erőteljes testi és lelki megterheléskor. Mindenképpen keressék a megoldást.

Természetesen mindig tanácsos felkeresni a szexológust. Meg kell állapítani az okot és el kell kezdeni dolgozni rajta. Folyamatosan szükséges dolgozni a fizikai állóképességen és serkenteni a tesztoszterontermelést. Leszokni a dohányzásról, csökkenteni az alkoholfogyasztást, egészségesen táplálkozni, egyszóval a szervek működését támogatni bármiféle módszerrel.

TANÍTSA MEG PARTNERNŐJÉT: Hogyan tudja a nő jobbá tenni merevedését orálisan? 

Merevedési panaszok

Sok férfi úgy érzi, hogy merevedési panaszaik csak nekik vannak, és fogalmuk sincs róla, hogy valamiféle hasonló formában a férfiak nagy részének szintén vannak panaszaik. Orvoshoz viszont kevesebb, mint 15 %-uk megy el. És ez óriási hiba.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

  • 60 percen belül kifejti hatását
  • Pénzvisszafizetési garancia
  • Megfizethető ár
  • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
  • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

Ebben szerepet játszik a szégyen, hogy nem szokás a szexről beszélni és egy halom más előítélet. Menjen el a partnernőjével együtt nyugodtan az orvoshoz, ha úgy nagyobb biztonságban érzi magát.

ELGONDOLKODTATÓ: Miért nem akarnak a férfiak orvoshoz menni? 

Gyakran elég az életmód módosítása, kevesebb stressz, elegendő alvás és több pihenés. És sok esetben minden visszatérhet a megszokott kerékvágásba. De ha nem javul, akkor ideje elmenni az orvoshoz. Ha a férfi pár héten keresztül rendszeresen nem tudja elérni és megtartani a merevedést és a szükséges keménységet, ami lehetővé tenné a kielégítő nemi érintkezést, akkor itt merevedési gondokról van szó.

Vizsgálat a szakorvosnál

Semmiféle fájdalmas vagy hosszadalmas kivizsgálás nem vár Önre. Félelem nélkül elmehet a körzeti vagy szakorvosához, urológushoz vagy szexológushoz és nincs szüksége semmiféle beutalóra. Az orvos valószínűleg csak tapintással vizsgálja meg a heréket és a hímvesszőt, hogy kizárhassa a látható patológiai tüneteket.

A prosztatavizsgálat megtörténhet a végbélnyíláson keresztül. A vizsgálat nem fáj és a tantra hívei tudják, hogy prosztatamasszázs nagyon hasznos dolog.

VIDEÓ: A prosztata végbélen keresztül történő vizsgálata.

Merevedésre szolgáló tabletták, injekciók és vákuumpumpák

A legelterjedtebbek viszont az olyan tabletták, amelyek erotikus stimuláció nélkül nem működnek, vagyis a merevedés eléréséhez szükséges a szexuális izgalom. A merevedés így egészen természetes úton következik be. Aztán a nemi érintkezés után a merevedés a szokásos módon elmúlik.

A szildenafil, tadalafil és vardenafil elnevezésű hatóanyagokat tartalmazó gyógyszerek elősegítik a simaizmok ellazulását, amelyekbe így több vér tolul és bekövetkezik a merevedés. Legalább 8 adag gyógyszerre van szükség, hogy hasson a kezelés, szóval, türelem. Mindig kezdje a természetes táplálék-kiegészítőkkel!

Az injekciók és a vákuumpumpák néha elősegítik a gyógyszerek hatásait. A prosztaglandinnak nevezett merevedést előidéző anyag beszúrása úgy működik, hogy kis mennyiséget juttatnak barlangos testekbe. Így a merevedés izgatás nélkül is megmarad, néha akár több tíz percig is. Ennyi a jó minőségű közösüléshez bőven elegendő.

A negatív nyomással működő merevedést előidéző – vákuumpumpák – a hímvessző merevedését a csökkent nyomású levegő segítségével idézik elő egy műanyag hengerrel, amelyet a hímvesszőre helyeznek. De léteznek különféle műtéti eljárások, mint pl. a hímvessző protézis, ami határozottan a legvégső megoldás, ha már semmilyen terápia nem működik.

TANULJON MEG: Mindent, amit tudnia kell a merevedésre szolgáló injekciókról

Ha nincs merevedés, elégüljön ki másképp

Ha merevedési zavarai vannak, de mégis szeretne orgazmust elérni, álljon neki úgy, mint aki már foglalkozott ezzel a problémával. A képességet, hogy orgazmust érjenek el ondókilövellés és merevedés nélkül, a férfiak az önkielégítés során érik el. Valószínűleg ismeri azokat az érintéseket, amelyektől kielégül.

TANULJA MEG MAGÁN, ÉS TANÍTSA MEG PARTNERNŐJÉVEL: Tökéletes tippeket a hímvessző masszázsra és videókat ITT talál.

A nagyobb izgalom érdekében, egyelőre merevedés nélkül, a férfiak gyakran néznek erotikus videókat. Van, akinek segít, ha látja magát a tükörben. A lankadt hímvessző gondos masszázsával is el lehet érni a csúcsra  és kilövellni.

Ha nem ismeri a megfelelő húzásokat és nem sikerül, jelentkezzen be tantra-masszázsra. Kezdje lazán és nyugodtan engedjen magához nyúlni úgy a második masszázs után. Csak ez után javasoljuk a páros tantra masszázst. A masszőrnők nagy tapasztalattal rendelkeznek és valóban csodákra képesek. A kicsúcsosodás merevedés nélkül bizonyosan lehetséges.

Ismételt orgazmus merevedés nélkül

Sokat segít, ha hason fekvő pózt választ és a medencéjét ide-oda mozogatja, és ha kézzel masszíroztatja a hímvesszőt és a nő kézfejéhez dörgöli. Orgazmust fog átélni merevedés és akár ondókilövellés nélkül is. Az élvezet azonban meglesz. Ilyen módon közösülés közben is el lehet érni orgazmust, de ahhoz a partnernőnek nagyban hozzá kell járulnia. A medencefenék megfeszítése egy férfinak sokat segíthet.

Ilyen módon az önkielégítéshez hasonlóan többszörös orgazmust lehet elérni. Ez a közösülésnél is működik. Egyúttal a herék és a hímvessző tövének a masszírozása is jót tesz.

Ha gerincsérülése volt, cukorbeteg vagy egyfolytában depresszió elleni gyógyszereket szed, akkor az önkielégítés az egyetlen mód az orgazmus elérésére. A vágy megmarad, de merevedés hiányzik. Ha egyszerűen nem áll fel, fogja be a kezeket, orális szexet vagy az erotikus segédeszközöket.

[su_panel color=”#ffffff” border=”3px solid #3a7db5″ shadow=”0px 0px 0px #ffffff” radius=”5″ url=”https://www.merevedes.com/proerecta-hu”]

Proerecta a Merevedés.com ajálnásával

Proerecta Doboza

A legujabb természetes potencianövelő a táplálékkiegészítők piacán

  • 60 percen belül kifejti hatását
  • Pénzvisszafizetési garancia
  • Megfizethető ár
  • Személyes átvéltel Budapesten, vagy diszkrét kiszállítás országosan
  • 10% kedvezmény a készlet erejéig, kuponkód: PROERECTAX10
Rendelje meg a Proerectát most![/su_panel]

Kölcsönösen kielégíteni egymást csak így lehet. De főleg állandóan próbálkozni kell. Bármelyik technika tökéletesen beválhat, és meghozhatja gyümölcsét: a jobb ejakulációt és a jobb merevedést.

4.3/5 - (3 votes)